Over mij overgangsbox
Waarom de overgangsbox?

Wat twee weken quarantaine niet kan doen….

Ik ben Ellen en 55 jaren “wijs”. Vanaf mijn 45ste kreeg ik steeds meer vage klachten, waar ik mijn vinger niet op kon leggen. Natuurlijk bleek dat achteraf het begin van de overgang te zijn. De afgelopen jaren waren zowel privé als fysiek en mentaal heftig.

Naast mijn werk had ik ook totaal geen energie meer voor wat dan ook, en ik had steeds meer klachten. Wat voelde ik me alleen en onbegrepen en ongehoord. Ondertussen wist ik dat ik in de overgang was, maar wat doe je eraan?

Zo bleef ik alleen met mijn eeuwige glimlach aan de zijlijn van het leven staan.  Dit wil ik lotgenoten besparen. Zoek informatie en praat erover met mensen om je heen. Zo voel je je echt minder alleen.

Bij mij heeft het toch nog wat moois opgeleverd. In deze periode van verplicht thuis blijven ben ik wat ik maar kon vinden over de overgang gaan opzoeken, en is het idee van De Overgangsbox ontstaan. Alles in deze boxen heb ik met aandacht en liefde bedacht om jou een hart onder de riem te steken. Je Komt Er Doorheen, Je bent niet Alleen