Neem contact op met De Overgangsbox

Extra informatie

Veelgestelde vragen

Wat zijn de prijzen van de Overgangsboxen?

Er zijn 3 prijzen gebaseerd op de fases van de overgang.  Als de overgang in je leven komt is dat meestal rond je 45ste, dus box 1 is 47,50 euro incl verzendkosten. Als je  weet dat je in de overgang zit is dat meestal rond je 50ste, dus box 2 kost 52,50 euro incl verzendkosten. Rond je 55 ste  hoop je de overgang achter je te laten, en daarom kost deze box 57,50 euro incl verzendkosten.

Wat houd de box precies in?

Een box bestaat uit 5 items die de vrouw in die fase van de overgang goed van pas kunnen komen waaronder o.a een boek vol tips en herkenning en informatie. Workshops die overgangsklachten kunnen verminderen en een gesprek met een overgangsconsulente.

Hoe kan ik een product retourneren?

Voor het retourneren ontvangen wij graag een bericht via info@overgangsbox.nl met daarin het ordernummer vermeld en het artikel. Het retourneren is op eigen kosten. Nadat het geretourneerd product in goede orde is ontvangen, (ongebruikt en  onbeschadigd) wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op jouw rekening van aankoop teruggestort. 

Voor extra informatie kijk je in onze algemene voorwaarden

Binnen welke termijn krijg ik de box binnen?

De Overgangsbox streeft ernaar de box binnen 3 werkdagen aan PostNL aan te kunnen bieden.

Wanneer heb ik de Overgangsbox in huis?

Binnen 3 werkdagen zal de Overgangsbox verstuurd worden, dus ik ga er vanuit dat je de box binnen een week kunt uitpakken.

Je kan de Overgangsbox na bijschrijving van je betaling op de rekening van de Overgangsbox ook afhalen in Velsen noord. Dan moet er wel eerst een afspraak via email te zijn gemaakt.

Moet ik BTW betalen?
Nee dat hoeft niet omdat de Overgangsbox met een KOR regeling werkt waardoor deze is vrijgesteld van BTW.
Moet ik thuisblijven als de Overgangsbox bezorgd word?

Je hoeft je plannen niet aan te passen voor de Overgangsbox omdat deze door je brievenbus past. 

Vragen?

Je kan ons altijd je vraag mailen naar info@overgangsbox.nl

of klik op de button hieronder

VRAGEN VAN MANNEN OVER DE OVERGANG

Ook voor de man is de overgang van hun vrouw/vriendin een verwarrende periode. Deze kan relaties aardig op de proef stellen. Daarom wil je als man weten :

  • Hoelang duurt de overgang?
  • Veranderd mijn vrouw/vriendin tijdens of na de overgang?
  • Wat moet ik wel of niet doen in deze periode?
  • Hoe kan ik mijn vrouw/vriendin helpen in de overgang?
  • Is een Overgangsbox een geschikt cadeau om dan te geven?
 
Juist omdat er heel veel informatie in de Overgangsbox zit met allerlei items en workshops en een gesprek met een overgangsconsulente waar jullie eventueel samen wat aan kunnen hebben, is de Overgangsbox uitermate geschikt om cadeau te doen. Het is een uniek cadeau  voor iedere vrouw in welke fase van de overgang dan ook! Het bezorgt vast een glimlach op haar gezicht. Ik kan er ook nog een persoonlijke boodschap bij doen om het nog persoonlijker te maken.

Wat zeggen klanten?